Twilight Movie Night

Heej, hann aldrig blogga nått i går, kom typ hem vid halv 3. Det var awesome, man fick ju se alla twilight filmerna och vi fick popcorn, läsk, macka, mer dricka, sen var det utlottningar av olika twilight saker. Vann tyvärr inte, men det var hur kul som helst! Eclipse var jue bäst!!!! Taggar att se den igen! :D:D Längtar hur mycket som helst till Breaking Dawn" Alla som har sett Twilight och New moon och tycker att dom är bra...måste se Eclipse, jag älskar hur David Slade har gjort filmen. Så sjukt bra asså, man var inte lite taggad när filmen började! :D:D

Idag ska jag packa inför LAPPIS, som jag taggar ännu mer! Sen i morrn ska jag se Eclipse igen, med några kompisar som inte har sett den. Haha, det ska bli kul och se den med några som inte har sett den förut. Sen blire mer packning. Sen på söndag far jag till Lappis och kommer inte hem förrän efter en vecka, den 12 juli.

Kramar Em


18.42

Heej, varit på stan hela dan och köpt presenter och en kamera! :D I kväll ska jag vara med Olivia och i morrn fyller pappa år, då blire jordgubbstårta och fint väder hoppas jag. :D Nej, nu kommer snart Olivia så jag måste dra, hare bäst! Em


             Min kamera, fast den är röd-orange


        Eclipse-presentkort

Mascara

Feeling sorry

Äntligen lite fint väder! Sitter och lyssnar på Paramore's Feeling sorry. Idag har jag mest slappat. Men i morse så fick jag lov att hjälpa till att ''stor städa'' nere i våran källare. Aja, nu är det gjort så slipper man göra det igen på ett tag...haha. I morrn ska jag in till stan och köpa lite presenter till pappa och syrran som fyller år i veckan och så ska jag äntligen köpa en ny kamera. Sen ska jag va me Olivia. Systemkameran får vänta för jag måste ha en kamera i sommar. Snart är det Twilight movie night, taggar så sjukt mycke och sen äre LAPPIS! :D  asså det är årets höjdpunkt! :D Nej, nu måste jag dra, har suttit vid datorn ett tag nu, har gjort en header till syrran och hennes kompis ''justin bieber blogg''.

Hare bäst"" Em


        


Så här vart header till deras blogg!
Bloggen


Barnvakt, snacks och bröllopsrepris

Heej, I går var jag i stan och shoppade eller snarare fick kläder av mamma. Haha, det lönar sig att följa med till stan i bland, haha. Sen så for jag och Elsa hem och sen in till stan igen och åt på Kinarestuarang. Det var ett tag sen man åt kinamat. Sen så såg vi The Proposal. Den var riktigt rolig och bra, måste se den igen. Sen så spelade vi kort och pratade. Det har varit superkul. I dag vaknade jag typ vid halv 12, sen så åt vi frukost och såg Dumpa honom. Ikväll har jag och min kompis varit barnvakt till hennes lillebror. Nu sitter vi och ser på Victoria och Daniels bröllpp, som visas hela tiden på tvn. Haha, det var ju as bra gjort av Säpo som sprang 7km brevid vagnen när den for genom stan.

Hare bäst, Emelina


22.22

Heej, idag har jag gjort lite allt möjligt. I morse skulle jag och Pia ta bussen i till stan kl 11.38. Men gissa vem som vaknade 11.25, joo jag. Haha xD. Men det gick bra tillslut, vi tog en senare buss. Jag hittade en jättefin bikini, som jag ska köpa i morrn. Juste jag träffade Sanna och Melicia på h&m och Gabby på bussen. Det är alltid nån som man träffar som man känner. Sen ikväll har jag och några kompisar varit och grillat, det var awesome...måste göras om! I morrn drar jag in till stan och sen så ska Elsa sova över här, bloggar mer i morrn.

Hare bäst! Emelina


The end

Hej, har haft två superbra dagar. En kompis från Bygdeå har varit och hälsat på, Maja. Vi har gjort allt möjligt. Det måste göras om snart. :D Hela eftermiddagen har det typ regnat så jag har suttit framför datorn och kollat på mina favoritserier, The O.C, One tree hill oc Greys Anatomy. Har sett sista avsnittet i varje säsong, och alla tre slutade med att någon blir skjuten eller skadas på ngt annat sätt. Jag måste få veta vad som händer..... :D
I morrn så ska jag nog vara med Felicia och Jossan, sen kanske bara slappa på kvällen. Taggar helgen för då ska en kompis komma hit och hälsa på mig, Elsa. Har typ inte träffat henne på as länge. Sen på torsdag så ska jag vara med Pia!


One tree hill


The O.C


Greys Anatomy

Twilight

29 juni taggar jag as mycke, jag ska på Twilight Movie Night, 6 timmar på bio. Dom visar alla filmerna, man får snacks och typ lite mat. Det ska bli as kul! Man får ju se Eclipse före ;)







Här kommer Alla twilight Trailers











Skolavslutningen väntar

Heej, ja i morrn gäller det. Det är skolavslutning..jag kan knappt fatta de. Ledsen för dålig uppdatering. Men jag ska försöka att skriva mer nu under sommarlovet. Hoppas att ni har haft en bra vecka, min har varit superbra, Förutom att min rygg dödar mig, men så är livet. Imåndags fick vi ledigt efter lunch pga ett vattenkrig. Skolan var ju typ som en simhall, haha. Sen i tisdags så gjorde vi lite allt möjligt, film, tårta, städa skåpen, m.m. Sen i Onsdags så hade vi friluftsdag, jag och några kompisar valde att paddla. Det var awesome, jag och Pia hade vattenkrig i regnet, haha....det kommer jag inte glömma. Sen idag har vi haft brännbollsturnering, och det gick ju åt skogen kan man säga. Nej, nu ska jag ta och sätta mig och se O.C, sen ska jag ut i sommarvädret. Lägger ut lite bilder från idag senare.

Emelina




RSS 2.0


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com