Vinnaren är....

Julanda och Sanna, för att båda gissade rätt i min tävling!

Rätt svar är: En londonresa^^



Pris är: Designhjälp ( nått på bloggen, Header m.m )


Snö, Snow, Schnee

Tjo bloggen!

Hoppas allt är bra med er, jag hade ju lovat att lägga ut lite bilder idag, men som vanligt har jag ju glömt att ladda kameran så det får bli i morrn. Jag fattar int när det ska sluta snöa, det snöar hela tiden, jag tror nästan att vi har en meter snö nu. Nu får det snart ta och räcka, jag vill ju ha sommar! Idag har jag varit och sett Tove, Erik och Calle. Dom var jättebra, men jag har lite eller kanske mycke ont i huvudet nu eftersom alla skriker, jag skulle inte palla och göra det. Träffade många kompisar där. Så det var i allafall kul. Sen for jag, mamma och pappa och kollade på en systemkamera, fick pengar i julklapp, har lite kvar att spara innan jag har till den, men inte så mycket. Sen for vi och handlade, då köpte jag två filmer, Twilight (äntligen) och rädda willy (en superbra film, såg den jättemycket när jag var liten.) Men nu ska jag ta och sluta skriva och gå och se på tv.

Hare gött, Emms 


Det vart en sommarbild, har inte hunnit ladda in några vinterbilder på
datorn än.

Tävling- Vad finns i paketet?

Gissa vad jag fick i julklapp?

1. Systemkamera

2. Londonresa

3. Dator

4. Mobil

( Ni som redan vet får inte gissa, jag vet vilka)

Tävlingen är tills på söndag! Så gissa på...

Kram/ EmMs


Julafton

Julafton har nu varit i precis 7 minuter, har inte hunnit skriva eller lägg in några bilder idag för jag har städat hela dan. Nu är mitt rum ''ren städat'' eller julstädat kanske man kan säga! Men jag lovar att lägg in några bilder innan helgen! Hoppas eran jul blir superbra! Kram på er alla och en riktigt God Jul!

Don´t forget: Kalle Ankas jul kl 15.00 och komihåg att kolla på rätt Anka!!!




Julavslutning 09

Här kommer det några videoklipp från våran julavslutning när jag pandis, christelle sjunger. Lägger in några bilder i morrn.






Vinnaren på....

twilightfrågan är Melicia! www.baramelicia.blogg.se 

GRATTIS! :D




Pris: Header, reklam, hjälp på bloggen eller valfritt!

Sorry

Tjo bloggen, sorry att jag inte har skrivit på ett tag. Men jag har verkligen fullt upp i skolan och så har jag och en kompis startat en twilight blogg, skriver addressen längre ner. Men kolla gärna in och sprid vidare till andra. Idag har jag varit i skolan som alla andra dagar. Jag fick reda på två prov. Fick VG och VG+, är jättenöjd! Hoppas det går lika bra på no-provet i morrn. Hinner inte skriva så mycket mer måste plugga....


Kramisar emms




www.eternityoftwilight.blogg.se  heter twilightbloggen!! KIKA IN!!:D


RSS 2.0


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com