Bloggpaus

Hej, sorry att jag inte har skrivit på länge...men de är mycke nu i skolan...sista veckorna innan jullovet. Sen kan inte jag lägga in några nya bilder på ett tag, min kamera är någonstans i södra Sverige på lagning. Men jag skriver så fort allt börjar lugna ner sig!
Hare gött /Em

Harry potter and the deathly hallows

Idag är de äntligen dags att se den nya Harry potter filmen som har kommit ut på bio. Men först blir de pizza och träffa pojkvännen. Iveckan har jag varit sjuk, varit på skolan och pluggat lite och sett på tv. Men nu är de dags att börja blogga igen tyckte jag. Hoppas att eran vecka har varit bra. Kommer inte kunna lägga ut några många nya bilder på ett tag. Min systemkamera är på lagning...objektivet har pajat. Nu ska jag kolla lite vad jag ska göra till veckan...skriver kanske mer ikväll.
¨
Kram/Emelina

Dagis

Så sjukt mycket snö de har kommit! :O Men i veckan har jag praoat på dagis, jag har två dagar kvar. Det har varit riktigt kul, typ högt 4 barn per dag! Inte många, men de är för att de har varit så sjukt många sjuka. Idag lyssnade vi på Manboy och alla barnen sprang runt och dansade, haha! Man blir ju typ hjärntvättad av den låten! :O Men i morrn blir de dagiset, piano och sen hem och plugga lite....
Hare gött / Em

November 4th

Idag blire stan igen. Ska först träffa min söta Lilian och sen ska vi dra till café station och träffa massor av andra kompisar. Sen drar vi hem till Holmsund och bara hare mysigt. I kväll blire pyjamaspary, så efter middan nån gång drar vi hem till vicki och PYJAMASPARTY! :D I morse när jag tittade ut genom fönstret så vare vitt..snö igen! :) Nej, nu måste jag gå och göra mig i ordning om jag ska hinna med bussen! ;)

Hare gött, Emelina





November

Helt otroligt att de redan är November...tiden går så sjukt fort! Idag blir att slappa med Pia på morgonen, vi ska ha en spa-dag, eller halv spa-dag" Sen så kommer Simon...antar att vi tar en promenad i det fina vädret och sen kanske ser på film. De är inte lite skönt med lov, att slippa skolan en vecka är de som man verkligen behöver.
Fredag -  Slappdag på morgonen, på kvällen blire pyjamasparty med tjejerna. Övernattning till lördag.
Lördag - Slappdag då med och så ska jag få massage av min underbara mamma! :D
Söndag - Gå och sova i tid, för att man ska orka upp och leka med alla barnen dagen därpå... ;P

17.23

Stan idag! Äntligen, har typ inte varit på stan på jättelänge. Jag och syrran åkte in till stan i morse. Hittade en stickad, stor tröja, nya örhängen och en mössa... Ikväll blire en promenad med Gabby och Rebecca och sen bara att slappa och sova! :) Hare gött


Stickad tröja, Gina Tricot


RSS 2.0


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com