Nyårsafton

Jaa, nu är snart 2010 över...om mindre än 24 timmar är det 2011! Vaknade nyss...snart blire att sminka sig och locka håret på mig och min syster. Men nu städa det sista och sen frukost! :D taggar så sjukt mycket i kväll. Jag ska dra iväg till en kompis. Förresten det här är min klänning som jag kommer att ha ikväll...jag har inte riktigt bestämt mig än men jag tror att de blir den här!
Klänning från H&M

30 december

Jag fattar inte att de snart är 2011. Tiden går så sjukt fort! Aja, idag blire att städa och komma på en frisyr som jag ska ha på nyår. Sen blire en sväng in till stan efter lunch. Nyår i morrn, taggar så sjukt mycket!
Kramar Emelina

Christmas

På julafton var vi hemma hos mormor och morfar!


några saker som jag fick...


Engelska pund....


Bild Bomb


Maskerad på våran skola!

Dom som hade klätt ut sig var allt från en ninja till KISS och sig själv!






























Sen vart de Lucia och baka lussebullar!







fint väder oxå, så jag och en kompis passade på att fota! :D







och myskväll med mina tjejer!


 © Emelina Boman, Rebecca Lundholm, Rebecca Näslund, Olivia Brandt ¦ Canon EOS 450D






Merry Christmas

God Jul på er alla, tänkte att min julklapp till er ska vara ett bildcollage, med massor av bilder vad jag har gjort på sistone...har jättemånga bilder som jag har tagit! De kanske är dags att man tar tag i bloggandet lite och bloggar.... ;)
Kram på er och ha en God Jul!<3

Julmedley på julavslutningen!


Jullov

Äntligen är det jullov! Känns hur skönt som helst att slippa skolan i några veckor. I tisdags så hade vi julavslutning i gympasalen och vi dansade black eyed peas i gotta feeling..de vart lite fail....men ändå bra eftersom att ingen av klasserna hade övat tillsammans. Men i morrn blire stan och köpa det sista...sen baka pepparkakor.
Hare gött! Emelina

Ny design

Vad tycks om min nya design?! (a)

20.40

Min vecka...hmm....jag har varit på gymnasiebesök i går. Det var riktigt kul faktiskt. Man börjar bli riktigt less på skärgårds nu, så de ska blir kul att börja gymnasiet! Jag och några kompisar for till Draggen på förmiddan, riktigt snygg skola nu när dom har byggt om och så. Lärarna verkade även bra. Sen for vi till Midgård på eftermiddan. De är den skolan som jag vill gå på. Direkt när jag gick in genom dörren så kände jag bara att de var den skolan jag ska gå på! :D Den är lite flum, men de är väl jag så de passar perfekt! ;) Nej, nu måste jag plugga lite matte och så ska jag se Grey's Anatomy! ;D


4:e december

Äntligen har jag gjort bort de jobbigaste innan jul i skolan. De känns riktigt skönt! Har fått tillbaks min kamera nu, jag fick ett nytt objektiv :D Nu sitter jag hemma hos Paulin och vi ska snart baka pepparkakor! Julstämmning, awesome med Jul! :D Hoppas att det är bra med er...med mig är allt bara bra, förutom att jag är sjukt trött...men de brukar vara så i slutet av en temin.


RSS 2.0


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com