16.39

Jaa, vad säger man. Vädret har varit helt sjukt bra i helgen. Man har inte velat sitta inne nått i går och idag förutom när det åskade som mest. I torsdags så for jag och några kompisar hem till en kompis och hade det awesome. Vi åt supergod middag, planerade lappis :D och spelade Alias. Vaknade tidigt på fredags morgon och solen lyste och det var typ 20 grader varmt, så då bar det iväg till stan. Det känns så ovanligt att bara kunna gå i linne eller klänning ute, men det känns att sommaren är på väg. Sen på kvällen kom ju ett stort åskoväder in, :/. I går så träffade jag några kompisar och for ut och paddlade, så sjukt härligt asså :) Idag har jag bara slappat och sett på OC, måste nog gå ut en sväng idag oxå. Iveckan äre prao, ska blir sjukt skönt att slippa skolan i en vecka! :D

Emelina, ^^


What??

Tjo bloggen, asså jag måste bara börja med att berätta vad jag läste på vk. Det var en fotograf som skulle fota fåglar men istället såg han ngt som inte stämde. Det var ett isberg som flyter förbi Holmsund! What??! :O Haha, det finns en bild på vk!


HAHA, asså lilla Holmsund får besök av ett isberg!

Igår hade vi ett so prov om Franska och Amrikanska revoulutionen, hoppas
att jag klarar det för jag vill inte göra om det. Det har varit superfint väder hela
veckan hoppas att det fortsätter så. Idag så var jag och Olivia inte med på idrotten
så vi tog en härlig promenad i sommarsolen :D Awesome. I kväll ska jag se på
New moon tror jag, sen bara slappa!

Hare gött, Emelina ^^

Cloth

Vad sägs om den här klänningen till skolavslutningen?


Och nån av de här jackorna inför sommaren...









och såklart ska jag försöka hinna köpa converse till sommaren!







If I stay

Heej! Sry för dålig upptadering men jag har inte hunnit sitta vid datorn så mycke för jag har supermycke i skolan. Men jag tänkte bara skriva ett inlägg för att det var så längesen jag skrev sist. Asså vårterminen i 8:an är sjuk...pallar snart inge mer. Men känns skönt att vi är lediga nästa vecka tors-fre sen har vi prao i en vecka! ;D Jag ska prao på Hotell Björken utanför Sjukhuset med Christelle ( blogg ). I söndags drog jag och Några kompisar in till stan, vi hann inte med 15.10 bussen hem och nästa buss gick 17.10, så vi for på äventyr till Umedalen och kollade på en fotbollsmatch! Haha, det måste göras om. Idag har jag bara varit i skolan och vi fick sluta tidigare, för våran So-lärare skulle till tandläkaren. Sen har jag satt upp studsmattan...Sommaren börjar komma!! Nej, nu måste jag ta och plugga till Amrikanska och Franska revo., inte så kul! :/ Men det är inte allt i livet som är kul, vissa saker måste bara göras!

Emelina^^





RSS 2.0


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com